Заява про авторське право

Будь-які товарні знаки, фірмові найменування, назви продуктів і назви і авторські права що використовуються у mik.in.ua є товарними знаками, фірмовими найменуваннями, назви продуктів або авторськими правами їхніх власників.

Якщо не надано дозволу компанії «M.I.K» в зв'язку з використанням будь-якого з них, то таке використання може розглядатися як порушення прав власника.

Ви можете отримати доступ і переглядати вміст цього сайту і може отримувати і відображати зміст, включаючи текст, фотографії та інші зображення і звуку, з сайту на екран комп'ютера та/або роздруковувати окремі сторінки та/або зробити необхідну кількість ксерокопій і/або зберігати вміст в електронному вигляді на локальному жорсткому диску комп'ютера для особистого, тільки для внутрішнього використання, або для некомерційного використання, який не завдає шкоди компанії «M.I.K». Ви також погоджуєтесь не адаптувати, змінювати або створювати похідні роботи від будь-якого вмісту example.com, за винятком некомерційного використання, яке не завдає шкоди компанії «M.I.K». Будь-яке інше використання вмісту mik.in.ua вимагає попереднього письмового дозволу від компанії «M.I.K».

Логотип «M.I.K», логотип компанії «M.I.K», як слово, та продукти, послуги компанії «M.I.K» є зареєстрованими торговими марками компанії «M.I.K», Лабораторний пров., 24, оф.92, м.Київ.